GAZETECİ YAZAR ÖZLEM ÖZDEMİR'İ OKULUMUZDA AĞIRLADIK

Okulumuzda Gazeteci-Yazar Özlem Özdemir’i   ağırladık.  Söyleşimize Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Yalçın Uzuner , öğretmenlerimiz ve çok sayıda öğrenci katıldı. Yazarımız öğrencilerin alkışlarıyla salona girdi. Kendisini tanıtan kısa bir sunumdan sonra öğrencilerimiz yazarımızla buluştu.


Söyleşimiz, Kadınlar Günü ve “İlham Veren Cumhuriyet Kadınları “ üzerineydi .  Yazarımız sunumuyla ve  araştırmalarını  barındıran görsellerle söyleşiye  devam etti.  Kitaplarından ve çalışmalarından bahsederken bu çalışmaları Türk kadınının  önemi ile  ilişkilendirdi. Yazara sorulan sorulardan öğrencilerin kitabı büyük bir ilgiyle okudukları anlaşılmaktaydı. Yazarımız da öğrencilerimizin sorularını en güzel şekilde cevapladı. Söyleşimizin sonunda öğrencilerimiz Kadınlar Günü için özel olarak tasarladıkları kitap ayraçlarından yazara ait olanı takdim ettiler . Söyleşimiz öğrencilerimizin  kitaplarını  imzalatmasıyla devam etti.  Daha sonra yazar alkışlar eşliğinde salonumuzdan ayrıldı.

Değerli yazar Özlem Özdemir ‘e  öğrencilerimize verdiği bilgiler için teşekkür eder, başka bir söyleşide buluşmayı dileriz.