AYDINLIK YARINLARA...

Özel Seymen Eğitim Kurumları Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi 8. ve 12. sınıf mezuniyet töreni, Kurucu Temsilcisi Sayın Hamiyet Satı, Mali İşler Koordinatörü Sayın Cevdet Turan, İzmit Seymen İlkokul Ortaokul Müdürü Sayın Ercan Demir, idare, öğretmen, veli ve öğrenci katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti.


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Yalçın Uzuner açılış konuşması yaptı.


Özel Seymen Darıca Anadolu Lisesi Üçüncüsü Ali Eren Tat, İkincisi Meryem Çağla Tanrıber, Birincisi Rümeysa Didar Hastürk ve ailesine plaketleri verildi.


Mezunlarımız adına öğrencimiz Rümeysa Didar Hastürk konuşmasını yaparak yaş kütüğüne plaket çaktı. Bayrak flama devir teslim töreni yapıldı.Scholastik Okuma Platformunda, Özgür Pencere Öykü Yazma Yarışmasında ve Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilere madalyaları ve belgeleri verildi.


Törende mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi ve mezuniyet yemini okundu.


Kesilen mezuniyet pastasının ardından tüm öğrenciler büyük bir coşkuyla keplerini attılar. Tüm veli ve öğrenciler memnuniyetlerini dile getirerek törenden ayrıldılar.